Під Полтавою відкрито транспортну розв\'язку траси «Київ-Харків» вартістю 37-м мільйонів гривень

27.12.2006, 09:12 Переглядів: 1 583
Під Полтавою відкрито транспортну розв'язку траси «Київ-Харків» вартістю 37-м мільйонів гривень. Відтепер заїхати до Полтави можна через мікрорайон Леваду, не проїжджаючи центр міста.
Як повідомили в облдержадміністрації, будівництво транспортної розв'язки траси «Київ-Харків» розпочалося ще на початку 90-х років. Через брак фінансування роботи довелося припинити.

Під Полтавою відкрито транспортну розв'язку траси «Київ-Харків» вартістю 37-м мільйонів гривень. Відтепер заїхати до Полтави можна через мікрорайон Леваду, не проїжджаючи центр міста. Як повідомили в облдержадміністрації, будівництво транспортної розв'язки траси «Київ-Харків» розпочалося ще на початку 90-х років. Через брак фінансування роботи довелося припинити. Перевантаженість ділянки магістралі постійно давала про себе знати — за 15 років тут сталося 30 дорожньо-транспортних пригод, в яких загинуло шестеро людей, а 29 зазнали травм.Тож в 2005-му будівництво відновилося. Та основне навантаження почалося з липня цього року. Нині потік автотранспорту розведено на різні рівні. За словами голови держслужби автодоріг України Володимира Демішкана, Кабінет Міністрів прийняв рішення у 2007-му на дороги місцевого, районного значення і прийнятих на комунальний баланс буде виділено коштів в 4 рази більше, ніж в попередні роки.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх