Голова Полтавської облради Удовіченко оприлюднив одне з основних завдань облради на 2007 рік

28.12.2006, 17:12 Переглядів: 1 562
Голова Полтавської облради Удовіченко своїм завданням на 2007 рік називає вирішення питання щодо реєстрації в області, як юридичних осіб, структурних підрозділів НАК "Нафтогаз України», які працюють на території Полтавщини. За словами пана Удовиіенка, роботу в цьому напрямку він разом з губернатором Валерієм Асадчевим почав цього року, але поки вона не увінчалася успіхом.
"Нам не вдалося, не дивлячись на всі зусилля вирішити питання на центральному рівні . В 2007 році облрада, за підтримкою облдержадміністрації, планує розв'язати це питання.

Голова Полтавської облради Удовіченко своїм завданням на 2007 рік називає вирішення питання щодо реєстрації в області, як юридичних осіб, структурних підрозділів НАК 'Нафтогаз України», які працюють на території Полтавщини. За словами пана Удовиіенка, роботу в цьому напрямку він разом з губернатором Валерієм Асадчевим почав цього року, але поки вона не увінчалася успіхом. 'Нам не вдалося, не дивлячись на всі зусилля вирішити питання на центральному рівні . В 2007 році облрада, за підтримкою облдержадміністрації, планує розв'язати це питання. А то вони працюють тут, а податки все сьогодні йдуть на Киів',- заявив Олександр Удовіченко.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх