У Кременчуці народилася трійня

29.12.2006, 11:12 Переглядів: 1 788
20 грудня, у міському пологовому будинку народилася трійня. Це перша трійня Кременчука 2006 року. За даними лікарів, у родині Лілії та Станіслава Довженків це також первістки. Пологи у 27-річної Лілії сталися о 20.

20 грудня, у міському пологовому будинку народилася трійня. Це перша трійня Кременчука 2006 року. За даними лікарів, у родині Лілії та Станіслава Довженків це також первістки. Пологи у 27-річної Лілії сталися о 20.40. Першою народилася дівчинка. Два братики пропустили свою сестру поперед себе. Дівчинка народилася вагою 2530 грам, а два хлопчика важили по 2260 та 1800 грам відповідно. Дівчинку батьки назвали Софійкою. А хлопчиків – Михайлом та Олександром.
Батьки малят заявили журналістам, що дуже раді первісткам і кажуть, що готові до труднощів. Не менше за них радіють бабусі. Вони зазначають, що для них це теж перші кроки у вихованні онуків.
Свої привітання новоспеченим батькам готує і міська влада. За попередньою інформацією, мер планує при виписці матері з немовлятами із пологового будинку вручити їм коляски та інші необхідні подарунки.
До речі, у пологовому будинку кажуть, що трійні в Кременчуці народжуються з частотою раз на три-чотири роки. А ось двійні – явище вже майже звичне. З початку року в Кременчуці народилися 24 пари двійнят.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх