Новорічні малюки-2007

5.01.2007, 15:01 Переглядів: 1 616
Перший день нового року став «eрожайним» – у пологовому будинку народилось вісім малюків: 5 хлопчиків і 3 дівчинки. Чотирьом маленьким кременчужанам на честь їхнього народження подарували коляски.
Щаслива родині Ні з новонародженим Данилком. Цей хлопчик перший, хто з’явився на світ на початку нового року. Він народився близько опів на другу ночі і важить 3,75 кілограма

Першим, чий крик пролунав у пологовому будинку в новому 2007 році, став хлопчик, якого нарекли Данилом. Лікарям довелось підсобити малюку, аби він зміг з’явитись на світ, і зробили  матусі кесарів розтин. Батьки новонародженого, пан та пані Ні, кажуть, що це перший малюк у їхній родині. «Я був із жінкою поруч при пологах, і з десятої години ранку бачив, як все це тяжко», – ділиться своїми враженнями молодий батько. З іншої палати чути голосний дитячий крик – це капризує новонароджена Єлизавета. Матуся, що заколисує маленьку принцесу, розповідає, що батько дівчинки також під час пологів «зазнав шоку». Але зараз йому довелось вийти на роботу, тому  вони з Єлизаветою-І залишились удвох. Несподівано в «новорічний день», перед обідом, з’явились  хлопчики-двійнята. Їхня матуся приїхала народжувати до нас з Глобинського району.
Усього 1 січня медикам пологового будинку довелось прийняти вісім малюків. Ще троє діток цього дня народилось у Крюкові. Третього січня до кременчуцьких немовлят завітав міський голова Микола Глухов. Він виконував роль Діда Мороза і розносив маленьким кременчужанам подарунки. Цього року чотири родини отримали по колясці. У міськвиконкомі не очікували,  що перший день нового року стане таким урожайним і придбали на одну коляску менше, ніж потрібно. Довелось бігти і швиденько докупляти ще одну. Поздоровивши батьків, високі гості побажали діткам гарного життя, а кременчужанам – більше народжувати.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх