"Ворскла" зіграла внічию з головним претендентом на вихід у Бундеслігу

15.01.2007, 09:01 Переглядів: 1 628
У турецькому містечку Белек 13 січня відбувся товариський матч, у якому полтавська "Ворскла" зустрічалася з лідером 2 німецької Бундесліги - командою "Карлсруе". Колектив з однойменного міста після першого кола чемпіонату очолює турнірну таблицю, випереджаючи на проміжному фініші такі імениті команди, як ростокська "Ганза", "Дуйсбург" і "Кайзерслаутерн".
Як повідомляє прес-служба ФК «Ворскла», двобій, що проходив на тренувальному полі, в 100 метрах від готелю "Глорія Верде", де оселилася німецька команда, вийшов гарним тренуванням для "Ворскли". У стартові мінути першого тайму полтавці володіли беззастережною ініціативою, постійно прориваючись до воріт суперника.

У турецькому містечку Белек 13 січня відбувся товариський матч, у якому полтавська 'Ворскла' зустрічалася з лідером 2 німецької Бундесліги - командою 'Карлсруе'. Колектив з однойменного міста після першого кола чемпіонату очолює турнірну таблицю, випереджаючи на проміжному фініші такі імениті команди, як ростокська 'Ганза', 'Дуйсбург' і 'Кайзерслаутерн'. Як повідомляє прес-служба ФК «Ворскла», двобій, що проходив на тренувальному полі, в 100 метрах від готелю 'Глорія Верде', де оселилася німецька команда, вийшов гарним тренуванням для 'Ворскли'. У стартові мінути першого тайму полтавці володіли беззастережною ініціативою, постійно прориваючись до воріт суперника. І лише ближче до середини першої 45-хв. 'Карлсруе' удалося вирівняти гру. На 10-й хвилині Стоймирович пасом вивів на ударну позицію Пуканича. Адріан влетів у штрафну площу суперника, і сильно пробив, та від рук голкіпера м'яч потрапив у перекладину, а потім вилетів на кутовий. У кінцівці тайму Грумич кинув у прорив Далку, але удар останнього з далекої дистанції, на жаль, пройшов повз мету. Двічі вище 'планки' стріляв Маркоскі. У другому таймі німці володіли територіальною перевагою, але витягти із цього якоїсь користі так і не змогли. Крім пари-трійки штрафних у безпосередній близькості до воріт Долганського, згадати особливо нема чого. Фінальний свисток арбітра зустрічі зупинив гру на рахунку 0:0. Неприємна звістка - у боротьбі на 'другому поверсі' серйозну травму щелепи одержав Джуричич. Сашка на 'кареті швидкої' відправили до найближчої клініки. За наявною інформацією, у найближчому спарингу, 16-го січня, 'Ворскла', швидше за все, зіграє з маріупольським 'Іллічивцем'.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх