До 20 січня в Полтавській області проводиться відпрацювання з питання викриття та попередження розкрадань нафтогазової сировини з трубопроводів

15.01.2007, 09:01 Переглядів: 1 287
З 10 січня 2007 року до 18 години 20 січня 2007 року проводиться відпрацювання Полтавської області з питання викриття та попередження розкрадань нафтогазової сировини з трубопроводів всіх класів, свердловин та інших об’єктів паливно-енергетичного комплексу.
Як повідомив ЦЗГ обласного управління міліції, в рамках відпрацювання проводяться системні перевірки автозаправних станцій та суб’єктів господарювання, що займаються роздрібною та оптовою торгівлею нафтопродуктами, з питань законності їх функціонування (наявності погоджень СЕС, ДАІ, пожежної охорони на їх розташування), сертифікації ємностей та якості нафтопродуктів, порядку обліку пально-мастильних матеріалів, виявлення фактів розкрадання коштів і майна.
Здійснюється відпрацювання місць відстою транспортних засобів, територій занедбаних тракторних бригад, ферм, інших сільськогосподарських будівель, ємностей для зберігання нафтогазової сировини..

З 10 січня 2007 року до 18 години 20 січня 2007 року проводиться відпрацювання Полтавської області з питання викриття та попередження розкрадань нафтогазової сировини з трубопроводів всіх класів, свердловин та інших об’єктів паливно-енергетичного комплексу. Як повідомив ЦЗГ обласного управління міліції, в рамках відпрацювання проводяться системні перевірки автозаправних станцій та суб’єктів господарювання, що займаються роздрібною та оптовою торгівлею нафтопродуктами, з питань законності їх функціонування (наявності погоджень СЕС, ДАІ, пожежної охорони на їх розташування), сертифікації ємностей та якості нафтопродуктів, порядку обліку пально-мастильних матеріалів, виявлення фактів розкрадання коштів і майна. Здійснюється відпрацювання місць відстою транспортних засобів, територій занедбаних тракторних бригад, ферм, інших сільськогосподарських будівель, ємностей для зберігання нафтогазової сировини.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх