Майже 18 тисяч корів та 64 тисячі свиней з’їли кременчужани минулого року

16.01.2007, 10:01 Переглядів: 1 704
Принаймні, стільки туш свійських тварин було перевірено на шести ринках міста, а також на м’ясокомбінаті протягом 2006 року. Про це повідомив головний державний ветеринарний лікар Кременчука Юрій Сливка.
Крім того він не лише оприлюднив статистику ветеринарних перевірок, а й повідомив про те, що фахівці перевірятимуть підприємства Кременчука. Кожен з них має відвідати не менше 10 підприємств до весни і подивитися чи немає на їх території собак.

Принаймні, стільки туш свійських тварин було перевірено на шести ринках міста, а також на м’ясокомбінаті протягом 2006 року. Про це повідомив головний державний ветеринарний лікар Кременчука Юрій Сливка. Крім того він не лише оприлюднив статистику ветеринарних перевірок, а й повідомив про те, що фахівці перевірятимуть підприємства Кременчука. Кожен з них має відвідати не менше 10 підприємств до весни і подивитися чи немає на їх території собак. Якщо ж тварини утримуються, то визначити чи є необхідність в охороні об’єкту. Щодо вулиць та дворів, то пан Сливка каже що слідкувати за утриманням тварин на цих територіях компетенція ЖЕДів та інших служб включаючи міліцію. Однак він зазначив, що протягом минулого року було складено лише кілька протоколів незважаючи на повноваження. Марія Долина, Авторадіо Кременчук



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх