В Крюківському районі, за рахунок "трудових" матерів, у 2007 році вдвічі збільшилася кількість отримувачів допомоги по догляду за дитиною

24.01.2007, 11:01 Переглядів: 1 285
У Крюковському районі майже вдвічі – на 1,5 тисяч, збільшиться кількість мешканців, що отримують допомогу при народженні дитини та по догляду за нею до трьох років. Про це повідомила начальник управління праці та соціального захисту населення Людмила Ревега. За її словами, це пов’язано із тим, що відтепер гроші будуть виплачувати і тим матерям, які працюють. Тому і на соціальні виплати бюджетом передбачено більше коштів – 30 мільйонів гривень, тоді як у минулому році лише 12 мільйонів.

У Крюковському районі майже вдвічі – на 1,5 тисяч, збільшиться кількість мешканців, що отримують допомогу при народженні дитини та по догляду за нею до трьох років. Про це повідомила начальник управління праці та соціального захисту населення Людмила Ревега. За її словами, це повязано із тим, що відтепер гроші будуть виплачувати і тим матерям, які працюють. Тому і на соціальні виплати бюджетом передбачено більше коштів – 30 мільйонів гривень, тоді як у минулому році лише 12 мільйонів.



 
Автор: mudraya
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх