Малюків годуватиме «Діадема»

25.01.2007, 16:01 Переглядів: 2 611
У четвер, 18 січня, тендерний комітет міського відділу освіти назвав переможця тендеру на харчування дітей у дитсадках. Переможцем стало приватне підприємство «Діадема».

У четвер, 18 січня, тендерний комітет міського відділу освіти назвав переможця тендеру на харчування дітей у дитсадках.  Переможцем стало приватне підприємство «Діадема» (директор пані Голосна).  Протягом 2007  року фірма постачатиме харчові продукти до дитсадків міста.
За право стати постачальником дитсадків цього року змагалося чотири підприємства – ПП Зубов; ПП «Прима»; ТОВ «Освіта» та ПП «Діадема». Тендерний комітет оцінював їхні пропозиції за двома показниками – ціни на продукти та особливі преференції, які готове надати підприємство-постачальник. Переможець – ПП «Діадема» запропонував досить високі ціни, по деяких позиціях вони навіть  вищі, ніж у трьох інших підприємств-суперників.  Наприклад, «Діадема» пропонує найдорожчі сосиски, сметану, чай, олію. Тож у ціновій категорії  ПП  «Діадема» отримала не самий високий бал. Зате підприємство запропонувало відстрочку платежів за наданий товар  на 60 календарних днів.  Це найбільша відстрочка серед запропонованих. Тому – як засвідчила голова тендерного комітету пані Михайленко – у сумі ПП «Діадема» набрало найбільшу кількість балів і стало переможцем конкурсу.

Де собака порилася
Отже, тендери на дитяче харчування  у Кременчуці скінчилися. У минулому номері «ТелеграфЪ» повідомив, що тендер на харчування учнів всіх кременчуцьких шкіл виграло ПП «Діадема».  Нині ми повідомляємо, що тендер на харчування малюків у дитсадках теж виграла «Діадема».  Отже, комунальне підприємство «Об’єднання їдалень шкіл», яке протягом кількох років харчувало школярів, залишилось без роботи. Ми не впевнені, що школярі сумуватимуть за «Об’єднанням...». Адже воно завозило до шкіл страшенно дороге  м’ясо, та й інші продукти – «ТелеграфЪ»  про це неодноразово писав у 2005 році.
Але є інша тема. «Об’єднання...», як комунальне підприємство, мало у своєму розпорядження величезний комбінат, де зберігалися та готувалися продукти дитячого харчування. Там є цехи обвалки м’яса, морозильні камери та інше спеціальне  обладнання. А, головне, там є величезні площі, які можна використовувати на власний розсуд і навіть здавати в оренду (як це і робило «Об’єднання...»).
То кому тепер, коли «Об’єднання...» залишилось без роботи,  подарують комбінат харчування?  Це компетенція міської влади. Власне, коли ми дізнаємось, кому передали комбінат, тоді ми й дізнаємося, для кого проводились всі ці певною мірою сумнівні тендери.



 
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх