Міський голова Микола Глухов зустрівся з директорами шкіл

25.01.2007, 17:01 Переглядів: 2 068
24 січня міський голова М.Глухов зустрівся з директорами шкіл на їх черговій нараді, яку проводило міське управління освіти на базі ліцею №10.
Варто зазначити, що після створення у минулому році міського управління освіти, Микола Глухов особисто опікується освітянськими проблемами. Останні зміни, які відбулися,  - передача майна закладів освіти з балансу районних рад на баланс міського управління освіти, зачислення 99 посад кухарів до штату шкіл, зміна постачальника продуктів, - внесли певні корективи у роботу шкільних закладів та процес харчування учнів.

24 січня міський голова М.Глухов зустрівся з директорами шкіл на їх черговій нараді, яку проводило міське управління освіти на базі ліцею №10.

Варто зазначити, що після створення у минулому році міського управління освіти, Микола Глухов особисто опікується освітянськими проблемами. Останні зміни, які відбулися,  - передача майна закладів освіти з балансу районних рад на баланс міського управління освіти, зачислення 99 посад кухарів до штату шкіл, зміна постачальника продуктів, - внесли певні корективи у роботу шкільних закладів та процес харчування учнів. І хоча усі ці зміни направлені на покращення роботи шкіл, але на етапі їх впровадження, звичайно, виникають певні проблеми. Як же працюється сьогодні освітянам і які підсумки перших днів харчування дітей, так би мовити, по - новому і хотів особисто почути міський голова.

Заступник начальника міського управління освіти Г.Москалик доповів про стан харчування в школах на сьогоднішній день. Як свідчить статистика, кількість учнів, охоплених гарячим харчуванням, за останні тижні значно зросла, покращився і асортимент продуктів та збільшився об'єм порцій. Про поліпшення системи харчування говорили і директори шкіл.

Питання, які ще не узгоджені, тут же були обговорені з головним постачальником продуктів директором ПП „Діадема' В.Голосною та заступником головного санітарного лікаря міста В.Самойленком, які теж були присутні на нараді. І звичайно, директори шкіл пропонували не зупинятися на досягнутому, а й далі працювати над покращенням сфери обслуговування у їдальнях шкіл: створенням нового дизайну їдалень, забезпеченням новою формою кухарів, забезпеченням новим сучасним обладнанням та меблями, впровадженням у старших класах так званого харчування на замовлення, тощо. Все це у планах на майбутнє.

    „ Ми повинні створити усі оптимальні умови для харчування наших учнів - зазначив  міський голова М.Глухов .- Треба якомога більше проводити роботи з батьками, з школярами, переконувати їх у необхідності гарячого харчування, адже від цього залежить здоров'я дітей. Зі свого ж боку можу запевнити, що міська влада робитиме все можливе задля того, щоб освіта у Кременчуці була на високому рівні, щоб вчителі, обслуговуючий персонал шкіл працювали в нормальних умовах і школи розвивалися відповідно до вимог часу.  Я вдячний усім директорам, педагогічним колективам за розуміння і підтримку усіх нововведень, за працю на благо наших дітей, на благо майбутнього Кременчука, і впевнений, що спільною працею ми досягнемо бажаних результатів.'   

 

Прес-служба міськвиконкому Кременчука

 



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх