Новий начальник обласної міліції невдоволений роботою ЦЗГ

30.01.2007, 09:01 Переглядів: 1 543
Новий начальник обласної міліції Михайло Вершняк різко негативно відгукнувся про роботу керівництва центру зв'язків із громадськістю облуправління МВС, поцікавився у журналістів можливою кандудатурою на посаду керівника цього відділу та розкритикував міліцейську газету “Досье 02”. Він каже, що газета міліції не повинна «лише співати добрі пісні про міліцію».
Крім того, він повідомив, що готовий спілкуватися із пресою без обмежень:"Я від вас ховатися не збираюся, і брехати мені вам ні до чого. Навіть якщо це буде погано для мене, я однаково вам скажу те, як воно є".

Новий начальник обласної міліції Михайло Вершняк різко негативно відгукнувся про роботу керівництва центру зв'язків із громадськістю облуправління МВС, поцікавився у журналістів можливою кандудатурою на посаду керівника цього відділу та розкритикував міліцейську газету “Досье 02”. Він каже, що газета міліції не повинна «лише співати добрі пісні про міліцію». Крім того, він повідомив, що готовий спілкуватися із пресою без обмежень:'Я від вас ховатися не збираюся, і брехати мені вам ні до чого. Навіть якщо це буде погано для мене, я однаково вам скажу те, як воно є'. Нагадаємо, у минулий четвер міністр внутрішніх справ Василь Цушко представив у Полтаві нового начальника обласної міліції Михайла Вершняка замість Сергія Авраменка.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх