Губернатор Валерій Асадчев не розділив критики Удовіченка щодо неефективного управління облдержадміністрацією комунальними підприємствами області

30.01.2007, 12:01 Переглядів: 1 566
Губернатор призвав представницьку владу передати облдержадміністрації право не тільки пропонувати кандидатури керівників комунальних підприємств, але й визначатися з цими призначеннями. Він мотивує це тим, що облрада проводить сесії раз у два місяці, а по кадрах іноді виникають невідкладні коректування, і облдержадміністрація повинна мати право самостійно вирішувати ці завдання. Крім того йогодивує чому. Наприклад керівник обласного управління охорони здоров”я не має права призначати лікаря в якійсь лікарні, а це має робити тільки сесія облради.

Губернатор призвав представницьку владу передати облдержадміністрації право не тільки пропонувати кандидатури керівників комунальних підприємств, але й визначатися з цими призначеннями. Він мотивує це тим, що облрада проводить сесії раз у два місяці, а по кадрах іноді виникають невідкладні коректування, і облдержадміністрація повинна мати право самостійно вирішувати ці завдання. Крім того йогодивує чому. Наприклад керівник обласного управління охорони здоров”я не має права призначати лікаря в якійсь лікарні, а це має робити тільки сесія облради. Він висловився також проти зміни окремих 'неугодних' облраді керівників. 'Кадри ми будемо берегти, навіть якщо це комусь не подобається',- сказав Валерій Асадчев і пообіцяв досягти з головою облради конценцусу в цьому питанні.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх