На сьогодні на квартирному обліку у міськвиконкомі Полтави перебуває 4083 сім”ї

31.01.2007, 11:01 Переглядів: 1 494
Під головуванням першого заступника міського голови Валентина Герасименка пройшло перше у цьому році засідання громадської комісії з житлових питань при міськвиконкомі. Члені комісії розглянули питання постановки на квартирний облік громадян, котрі потребують поліпшення житлових умов, зняття з квартирного обліку громадян, що втратили право перебування на квартирному обліку, справи громадян, які перебувають на квартирному обліку, тощо.
Як повідомив учасникам засідання Валентин Герасименко, на даний час на квартирному обліку у міськвиконкому перебуває 4083 сім”ї, з них 682 мають право на позачергове отримання житла, 1921 – на першочергове.
Торік по черзі міськвиконкому житлові умови поліпшили 93 сім”ї.

Під головуванням першого заступника міського голови Валентина Герасименка пройшло перше у цьому році засідання громадської комісії з житлових питань при міськвиконкомі. Члені комісії розглянули питання постановки на квартирний облік громадян, котрі потребують поліпшення житлових умов, зняття з квартирного обліку громадян, що втратили право перебування на квартирному обліку, справи громадян, які перебувають на квартирному обліку, тощо. Як повідомив учасникам засідання Валентин Герасименко, на даний час на квартирному обліку у міськвиконкому перебуває 4083 сім”ї, з них 682 мають право на позачергове отримання житла, 1921 – на першочергове. Торік по черзі міськвиконкому житлові умови поліпшили 93 сім”ї. Цього року темпи житлового будівництва зростатимуть і надалі. Планується ввести понад 100 тисяч квадратних метрів житла проти 80. Соціальне житло надаватиметься за рахунок коштів місцевого бюджету (буде введено другу чергу соціального будинку по вул..Станіславського,10), за рахунок 6-ти відсоткових відрахувань від збудованих об”єктів та за рахунок державних субвенцій на будівництво житла чорнобильцям та військовослужбовцям. Очікується, що цього року кількість квартир виділених на чергу у міськвиконкомі буде майже втричі більшою, ніж торік. Однак, темпи задоволення потреб пільгових категорій населення все ж явно недостатні. Тому кожне рішення комісії приймається колегіально і з особливою відповідальністю, беручи до уваги усі законодавчі норми. Як відомо до міської комісії з житлових питань включені громадські організації, які представляють основні пільгові категорії громадян.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх