У Кременчуку затримали династію «церковних грабіжників»

1.02.2007, 22:02 Переглядів: 1 792
Співробітники Світловодського райвідділу міліції Кіровоградської області затримали двох жителів Кременчука, батька і сина, які минулого року пограбували декілька церков.
Як повідомили в Центрі громадських зв'язків обласного УМВС, працювали злодії вночі, проникали в приміщення, знімаючи віконні грати або виламуючи двері. У Світловодському районі вони пограбували три храми, з яких винесли 18 ікон, предмети для проведення обрядів, готівку.
Награбоване батько і син продавали в кременчуцькі магазини антикваріату.

Співробітники Світловодського райвідділу міліції Кіровоградської області затримали двох жителів Кременчука, батька і сина, які минулого року пограбували декілька церков. Як повідомили в Центрі громадських зв'язків обласного УМВС, працювали злодії вночі, проникали в приміщення, знімаючи віконні грати або виламуючи двері. У Світловодському районі вони пограбували три храми, з яких винесли 18 ікон, предмети для проведення обрядів, готівку. Награбоване батько і син продавали в кременчуцькі магазини антикваріату. Уже встановлено, що реальна вартість церковного начиння була значно вищою за ту, яку отримали грабіжники. Затримати їх вдалося за допомогою правоохоронців з Полтавської області, де чоловіки також пограбували церкву. Від перепродажу було врятовано три ікони, їх вартість встановлює експертиза. Порушено кримінальну справу, продовжується слідство.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх