Під Полтавою планують зробити музей лікаря-хірурга Скліфософського

1.02.2007, 23:02 Переглядів: 1 681
Музей видатного хірурга Миколи Скліфософського у Дальних Яківцях, де жив і працював хірург, а згодом був похований, ініціює зробити директор заповідника “Поле Полтавської битви” Олександр Янович.
Мер Полтави Андрій Матковський підтримує цю ідею і навіть заявив, що вже є проект нового музею, який створили на факультеті архітектури Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка. Справа лише за грошима, яких поки що не має. А поміж тим, могила лікаря Склифосовського занедбана.

Музей видатного хірурга Миколи Скліфософського у Дальних Яківцях, де жив і працював хірург, а згодом був похований, ініціює зробити директор заповідника “Поле Полтавської битви” Олександр Янович. Мер Полтави Андрій Матковський підтримує цю ідею і навіть заявив, що вже є проект нового музею, який створили на факультеті архітектури Полтавського національного технічного університету імені Юрія Кондратюка. Справа лише за грошима, яких поки що не має. А поміж тим, могила лікаря Склифосовського занедбана.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх