Льотний коледж знову отримав ключі від кременчуцького неба

12.02.2007, 10:02 Переглядів: 2 048
10 лютого 2007 року стане відтепер визначальною датою для Кременчуцького льотного коледжу. Цього дня після 15-річної перерви поновилися навчальні польоти курсантів коледжу у кременчуцькому небі. Радість командирів та курсантів розділили міський голова Микола Глухов, народні депутати України Олег Надоша та Максим Луцький, чисельні гості.
Кременчуцьке льотне училище, серед випускників якого – 10 Героїв Радянського Союзу, четверо льотчиків-космонавтів, у тому числі – і перша людина, яка вийшла у відкритий космос – кременчужанин Олексій Леонов, сьогодні перегорнуло ще одну славну сторінку своєї історії.

10 лютого 2007 року стане відтепер визначальною датою для Кременчуцького льотного коледжу. Цього дня після 15-річної перерви поновилися навчальні польоти курсантів коледжу у кременчуцькому небі. Радість командирів та курсантів розділили міський голова Микола Глухов, народні депутати України Олег Надоша та Максим Луцький, чисельні гості. Кременчуцьке льотне училище, серед випускників якого – 10 Героїв Радянського Союзу, четверо льотчиків-космонавтів, у тому числі – і перша людина, яка вийшла у відкритий космос – кременчужанин Олексій Леонов, сьогодні перегорнуло ще одну славну сторінку своєї історії. Як зазначив міський голова Микола Володимирович Глухов, наразі поновлено престиж цього славетного навчального закладу. Від високих мрій, від теорії, курсанти-льотчики сьогодні знову приступили до справжніх практичних занять у повітрі. На очах захоплених глядачів перші два екіпажі вертольотів МІ-2, де кращим третьокурсникам коледжу асистували досвідчені пілоти-інструктори, піднялися в небо. Слідом за ними у повітря злетів ще один гвинтокрил, на борту якого були Микола Глухов разом Олегом Надошею та Максимом Луцьким. Отже, кременчуцьке небо знову – і сподіваємося, тепер надовго – наповнилося потужнім гуркотом гелікоптерів. --- Прес-служба Кременчуцького міськвиконкому



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх