Громадськість попереджає владу: за дерева можуть почати битися!

13.02.2007, 10:02 Переглядів: 1 304
Член комітету опозиційних сил Кременчука «Воля» Леонід Куліченко та голова Кременчуцької міської організації Партії зелених України Сергій Косіков заявляють, що вони та їх колеги не допустять в Кременчуці «другого парку МЮДа», коли аби щось збудувати будуть спілювати дерева. «Ми переходимо до радикальних заходів аби захистити себе, свою екологію, своїх дітей»-каже пан Косіков.
«Ми збирали актив громадських організацій і деяких партій і домовилися, що готові вдатися до заходів, які нагадуватимуть дещо Харків. Ми не знаємо чим це скінчиться, але ми переходимо до радикальних заходів»,- підтримує його пан Куліченко і у відповідь на запитання журналістів, чи згодні вони з можливістю будувати на місці парка біля міського палацу культури супермаркета «Білла» відповідає: «Коли рішення приймуть, то будуть радикальні заходи.

Член комітету опозиційних сил Кременчука «Воля» Леонід Куліченко та голова Кременчуцької міської організації Партії зелених України Сергій Косіков заявляють, що вони та їх колеги не допустять в Кременчуці «другого парку МЮДа», коли аби щось збудувати будуть спілювати дерева. «Ми переходимо до радикальних заходів аби захистити себе, свою екологію, своїх дітей»-каже пан Косіков. «Ми збирали актив громадських організацій і деяких партій і домовилися, що готові вдатися до заходів, які нагадуватимуть дещо Харків. Ми не знаємо чим це скінчиться, але ми переходимо до радикальних заходів»,- підтримує його пан Куліченко і у відповідь на запитання журналістів, чи згодні вони з можливістю будувати на місці парка біля міського палацу культури супермаркета «Білла» відповідає: «Коли рішення приймуть, то будуть радикальні заходи. Поки рішення не має чому кричати? Якщо хоча б одна лопата чи одна нога загарбника цієї землі ступить на неї-ви все побачити. Ми вже не бачимо звичайних альтернативних шляхів аби зупинити все це. Харків може повторитися. Він не повториться лише в тому випадку, якщо нас всіх пересаджають». Нагадаємо, 16 грудня в 2006 року в Харкові після мітингу проти будівництва торговельного комплексу по вул. Клочковській, 197, відбулися масові зіткнення і побиття громадян.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх