Конкурс перевізників відбувся при зачинених дверях… Без свідків!

15.02.2007, 16:02 Переглядів: 2 003
У вівторок у міськвиконкомі відбувся конкурс на право перевозити пасажирів на найбільш рентабельних маршрутах.

На маршрути виїдуть нові автобуси
У вівторок у міськвиконкомі відбувся конкурс на право перевозити пасажирів на найбільш рентабельних маршрутах – із центру на Молодіжний, на Раківку та у Крюків. Участь у конкурсі на чотири маршрути (№2, 3а, 15 та 9) взяли 10 бажаючих. Вперше за останні роки голова конкурсного комітету – віце-мер Ігор Крикливець проводив конкурс за зачиненими дверима, посилаючись на відповідну постанову уряду. Цікаво, що ця постанова датована 2003 роком. Минулого року, коли аналогічний конкурс проводив віце-мер Сергій Бутко, пресу з залу засідань не виганяли. Цього разу – попросили вийти, а згодом, після оголошення підсумків конкурсу, пан Крикливець навіть не зміг дати будь-яких пояснень, заявивши, що він не готовий нічого коментувати, і що йому потрібно їхати на прийом до виборців…
А поміж тим переможців таки назвали.

АТП витіснила фірма «МіС»
АТП-15307, яке здійснювало перевезення пасажирів із центру на Раківку вже добрих чотири десятки років, відтепер утратило право на подібні перевезення. Конкурсна комісія визнала переможцем конкурсу фірму «МіС», яку пов’язують із депутатом міськради Ігорем Кушніром. На пропозицію міськвиконкому виставити на маршрут 8 автобусів великого класу та 12 мікроавтобусів, фірма «МіС» виставила один автобус особливо великого класу «Ман», 8 автобусів середнього класу – нові «Богдани» та 14 мікроавтобусів. Крім того, керівництво фірми повідомило, що ще декілька автобусів має у резерві.
З підсумками визначення переможців на цьому маршруті керівництво АТП не погодилося і пообіцяло оскаржити рішення конкурсного комітету в суді.

По «трійці» тепер рухатимуться не лише мікроавтобуси
Два претенденти були і в змаганні на право перевозити пасажирів із Придніпровського ринку на Молодіжний (маршрут №3). Приватне підприємство «Транс авто» програло конкурс підприємству «Союзавтоекспрес». Останні запропонували перевозити пасажирів на маршруті двома великими автобусами, чотирма середніми та 19 мікроавтобусами.

З річкового вокзалу до Молодіжного їздитимуть переважно мікроавтобуси
Аби стати учасником конкурсу та перевозити пасажирів з річкового вокзалу до Молодіжного, міськвиконком вимагав від перевізників мати в наявності 20 великих автобусів та 20 мікроавтобусів. Підприємства «Автоекспрес плюс», яке вже кілька років возить пасажирів на маршруті №15, виставило до участі у конкурсі 5 великих автобусів, 12-середніх та один мікроавтобус. «Це ж невиконання вимог», – відразу попередив керівник відділу транспорту міськвиконкому Володимир Кургаєв.
Тож перевагу віддали підприємству «Граціятранссервіс», яке запропонувало перевозити пасажирів 26 мікроавтобусами та 18 автобусами середнього класу.

По «дев’ятці» також рухатимуться мікроавтобуси
Щодо права перевозити пасажирів з центру до Крюкова по маршруту №9, то тут члени конкурсного комітету віддали перевагу двом приватним підприємствам. У кожного з них у наявності є по кілька мікроавтобусів.

До речі…
Всі учасники конкурсу заявили про те, що будуть безкоштовно перевозити пільговиків



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх