КрАЗ розробив новий пожежний автомобіль для потреб МНС

24.02.2007, 15:02 Переглядів: 1 976
Холдингова Компанія „АвтоКрАЗ” разом з компанією „Енергосоюз” і КБ „Пожспецмаш” виготовила новий пожежний автомобіль на базі двохосьового шасі КрАЗ-5233Н2 колісної формули 4х2. Автомобіль відповідає екологічним вимогам Євро-2, оснащений насосом для подачі води, цистерною для води обсягом 5000 л, ємністю для пени з нержавіючої сталі обсягом 400 л, електрогенератором, пожежними рукавами й стовбурами для гасіння різних типів пожеж, пневмоынструментом для ліквідації завалів та ін.
Як повыдомила прес-служба холдингу, переваги нового пожежного автомобіля на шасі КрАЗ у тому , що при аналогічних з попередниками габаритами, він може нести у два рази більше устаткування і засобів для пожежогасіння.
Передбачається, що новий автомобіль замінить наявні в пожежних частинах пожежні автомобілі на базі ЗІЛ і ГАЗ.

Холдингова Компанія „АвтоКрАЗ” разом з компанією „Енергосоюз” і КБ „Пожспецмаш” виготовила новий пожежний автомобіль на базі двохосьового шасі КрАЗ-5233Н2 колісної формули 4х2. Автомобіль відповідає екологічним вимогам Євро-2, оснащений насосом для подачі води, цистерною для води обсягом 5000 л, ємністю для пени з нержавіючої сталі обсягом 400 л, електрогенератором, пожежними рукавами й стовбурами для гасіння різних типів пожеж, пневмоынструментом для ліквідації завалів та ін. Як повыдомила прес-служба холдингу, переваги нового пожежного автомобіля на шасі КрАЗ у тому , що при аналогічних з попередниками габаритами, він може нести у два рази більше устаткування і засобів для пожежогасіння. Передбачається, що новий автомобіль замінить наявні в пожежних частинах пожежні автомобілі на базі ЗІЛ і ГАЗ.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх