Працівники міліції здають заліки аби знизити кількість дорожньо-транспортних пригод за їх участю, яка за останній час значно зросла

2.03.2007, 17:03 Переглядів: 1 423
Останнім часом в органах внутрішніх справ значно погіршилась ситуація стосовно дотримання працівниками міліції Правил дорожнього руху. Про це свідчить зростання кількості дорожньо-транспортних пригод за їх участю.
Так, за 12 місяців 2006 року за участю водіїв-працівників ОВС зареєстровано 480 ДТП, з них потерпілими – 277, у яких загинуло 150 та травмовано 408 осіб.
З вини водіїв-співробітників ОВС скоєно 265 дорожньо-транспортних пригод, з яких 185 – з потерпілими.

Останнім часом в органах внутрішніх справ значно погіршилась ситуація стосовно дотримання працівниками міліції Правил дорожнього руху. Про це свідчить зростання кількості дорожньо-транспортних пригод за їх участю. Так, за 12 місяців 2006 року за участю водіїв-працівників ОВС зареєстровано 480 ДТП, з них потерпілими – 277, у яких загинуло 150 та травмовано 408 осіб. З вини водіїв-співробітників ОВС скоєно 265 дорожньо-транспортних пригод, з яких 185 – з потерпілими. У таких ДТП загинуло 86 та травмовано 265 осіб. Уже в цьому році сталося 10 автопригод, у яких загинуло 5 та травмовано 10 працівників міліції. Ураховуючи викладене, а також з метою запобігання дорожньо-транспортиним пригодам за участю працівників ОВС та підвищення транспортної дисципліни серед міліціонерів в лютому місяці організовано та проведено за участю професійної підготовки УМВС заняття з працівниками органів внутрішніх справ, які закріплені за службовими транспортними засобами або керують приватним транспортом. Після проведення занять всі, хто має в розпорядженні транспортні засоби здали іспити в ДАІ спеціально створеній для цього комісії.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх