Керівники Полтавських обласних організацій Партії регіонів, Комуністичної партії України і Соціалістичної партії України підписали Меморандум про взає

2.03.2007, 18:03 Переглядів: 1 519
Керівники Полтавських обласних організацій Партії регіонів, Комуністичної партії України і Соціалістичної партії України підписали Меморандум про взаєморозуміння і співпрацю.
Спільними зусиллями вони прагнутимуть вирішення нагальних питань, як, зокрема, підвищення рівня життя всіх верств населення, наведення порядку в питаннях тарифів і ціноутворення, забезпечення безпеки громадян.
«Керуючись пріоритетом спільної відповідальності за долю держави в цілому та Полтавщини зокрема, обласні організації Партії регіонів, Соціалістичної партії України, Комуністичної партії України створюють Координаційну раду в складі керівників обласних організацій і депутатської фракції в обласній раді. Діяльність Координаційної ради слугуватиме утвердженню взаєморозуміння між політичними партіями, ефективної співпраці в розв’язанні соціально-економічних проблем розвитку області.

Керівники Полтавських обласних організацій Партії регіонів, Комуністичної партії України і Соціалістичної партії України підписали Меморандум про взаєморозуміння і співпрацю. Спільними зусиллями вони прагнутимуть вирішення нагальних питань, як, зокрема, підвищення рівня життя всіх верств населення, наведення порядку в питаннях тарифів і ціноутворення, забезпечення безпеки громадян. «Керуючись пріоритетом спільної відповідальності за долю держави в цілому та Полтавщини зокрема, обласні організації Партії регіонів, Соціалістичної партії України, Комуністичної партії України створюють Координаційну раду в складі керівників обласних організацій і депутатської фракції в обласній раді. Діяльність Координаційної ради слугуватиме утвердженню взаєморозуміння між політичними партіями, ефективної співпраці в розв’язанні соціально-економічних проблем розвитку області. В першу чергу наші спільні зусилля ми спрямуємо на вирішення нагальних питань, таких як підвищення рівня життя всіх верств населення, розвиток житлово-комунальної сфери та наведення порядку в питаннях тарифів і ціноутворення, забезпечення безпеки громадян. Для реалізації положень цього Меморандуму та досягнення поставленої мети обласні організації Партії регіонів, Соцпартії і Компартії України докладатимуть всі свої зусилля для того, щоб: - узгодити дії обласних організацій по вертикалі - від обласних до первинних осередків; - створити міські та районні Координаційні ради відповідних організацій Партії регіонів, Соціалістичної партії України та Комуністичної партії України; - координувати зусилля партійних організацій, депутатських фракцій і груп в обласній, міських і районних радах у вирішенні актуальних політичних проблем, соціального і економічного розвитку Полтавської області. Наша політична позиція є незмінною. Вона чітко визначена в Угоді про створення Антикризової коаліції. Ми послідовно виступаємо за продовження політичної реформи з метою створення ефективної та відповідальної перед народом системи влади, за утвердження високих стандартів життя відповідно до найкращих світових норм, за проведення добросусідських відносин з державами СНД і, в першу чергу, РФ, Білорусь, Казахстан»,- сказано в меморандумі. В офіційних коментарях лідери трьох політичних сил заявили, що на рівні Полтавщини їм бракує повноти влади - фактично вони опинилися в опозиції, адже місцеві керівники, на їхню думку, ігнорують ініціативи уряду та антикризової більшості. Заявила коаліція і про формування свого кадрового резерву, хоча про конкретні прізвища та посади не йшлося.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх