Першого березня приступив до виконання своїх обов\'язків голова ДПА в Полтавській області Михайло Карасик

2.03.2007, 18:03 Переглядів: 1 883
Відповідно до наказу голови Державної податкової адміністрації України від 15 лютого 2007 року № 284-0 головою ДПА в Полтавській області призначено Михайла Юрійовича Карасика, який приступив до виконання своїх обов'язків з першого березня 2007 року.
Михайло Юрійович Карасик народився 17 лютого 1966 року в місті Задонськ Липецької області Російської Федерації. У 1988 році закінчив Українську сільськогосподарську академію. Працював економістом в агропромисловому комплексі держави, займав відповідальні посади в Міністерстві закордонних справ України.

Відповідно до наказу голови Державної податкової адміністрації України від 15 лютого 2007 року № 284-0 головою ДПА в Полтавській області призначено Михайла Юрійовича Карасика, який приступив до виконання своїх обов'язків з першого березня 2007 року. Михайло Юрійович Карасик народився 17 лютого 1966 року в місті Задонськ Липецької області Російської Федерації. У 1988 році закінчив Українську сільськогосподарську академію. Працював економістом в агропромисловому комплексі держави, займав відповідальні посади в Міністерстві закордонних справ України. В 1998 - 2000 роках - перший заступник начальника Київського міського управління з монополії на виробництво та обіг спирту, алкогольних напоїв та тютюнових виробів Держспецмонополії України. З квітня 2000 по червень 2005 року очолював Державну податкову інспекцію у Дніпровському районі м. Києва. До останнього часу був головою наглядової Ради ВАТ 'Регіон продукт'. Має спеціальне звання - радник податкової служби І рангу.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх