На Полтавщині підписана регіональна угода на 2007-2009 роки між облдержадміністрацією, об’єднанням роботодавців та облпрофрадою

2.03.2007, 18:03 Переглядів: 1 623
Після дворічної перерви на Полтавщині 1 березня була підписана Регіональна угода на 2007-2009 роки між облдержадміністрацією, об’єднанням роботодавців та облпрофрадою в рамках засідання обласної тристоронньої соціально-економічної ради.
Голова облдержадміністрації Валерій АСАДЧЕВ наголосив, що за результатами цієї угоди буде видано розпорядження голови облдержадміністрації, відбуватиметься контроль та двічі на рік заслуховуватиметься звіт з виконання усіх розділів угоди.
Сама ж угода передбачає вирішення питань найперше в соціально-трудовій сфері, зокрема, ліквідацію заборгованості з виплати зарплат. Заступник голови облдержадміністрації Надія МЯКУШКО повідомила, що в цьому напрямку триває плідна робота, і вже маємо зниження заборгованості з виплати зарплат навіть на підприємствах-банкрутах.

Після дворічної перерви на Полтавщині 1 березня була підписана Регіональна угода на 2007-2009 роки між облдержадміністрацією, об’єднанням роботодавців та облпрофрадою в рамках засідання обласної тристоронньої соціально-економічної ради. Голова облдержадміністрації Валерій АСАДЧЕВ наголосив, що за результатами цієї угоди буде видано розпорядження голови облдержадміністрації, відбуватиметься контроль та двічі на рік заслуховуватиметься звіт з виконання усіх розділів угоди. Сама ж угода передбачає вирішення питань найперше в соціально-трудовій сфері, зокрема, ліквідацію заборгованості з виплати зарплат. Заступник голови облдержадміністрації Надія МЯКУШКО повідомила, що в цьому напрямку триває плідна робота, і вже маємо зниження заборгованості з виплати зарплат навіть на підприємствах-банкрутах. Ведеться робота й з легалізації зайнятості населення та заробітної плати, що дасть можливість покращити ситуацію з наповненням бюджету, дотриманням соціальних гарантій працівників, розмірів їх пенсій та інших виплат. Також Регіональною угодою передбачена робота в області реалізації державної політики в галузях охорони здоров’я, у сфері задоволення соціально-культурних та духовних потреб населення, покращання житлових умов громадян та ін.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх