Громадськість вимагає зупинити брудну і цинічну кампанію проти Сергія Солов’я!

6.03.2007, 14:03 Переглядів: 1 432
Останнім часом у засобах масової інформації розгорнулася безпрецедентна за цинізмом, брехливістю та безсовісністю кампанія, спрямована проти голови обласної державної адміністрації Валерія Асадчева, та особливо – проти керівника апарату облдержадміністрації Сергія Солов’я.
Уже давно всім стало зрозуміло, що немає жодних підстав для цього, що як мильна булька, луснули фальшиві звинувачення. Обласні управління МВС і СБУ засвідчили відсутність предмету обговорення. Обласна рада відмовилась приймати будь-яке рішення з цього надуманого питання.

Останнім часом у засобах масової інформації розгорнулася безпрецедентна за цинізмом, брехливістю та безсовісністю кампанія, спрямована проти голови обласної державної адміністрації Валерія Асадчева, та особливо – проти керівника апарату облдержадміністрації Сергія Солов’я. Уже давно всім стало зрозуміло, що немає жодних підстав для цього, що як мильна булька, луснули фальшиві звинувачення. Обласні управління МВС і СБУ засвідчили відсутність предмету обговорення. Обласна рада відмовилась приймати будь-яке рішення з цього надуманого питання. Проте дехто ніяк не може заспокоїтися, користуючись природною порядністю та демократизмом Сергія Солов’я. Ми добре знаємо його як чудового вчителя, який підготував десятки дітей до перемог в обласних та національних змаганнях, який став у 33 роки лауреатом Всеукраїнського конкурсу „Вчитель року”, вчителем-методистом, йому було присвоєне високе звання „Відмінник освіти України”, якого люблять і пам’ятають сотні його вихованців. І на державній службі Сергій є виключно толерантною, демократичною та відповідальною людиною. Він також є активним громадським і політичним діячем, відомим передусім своєю принциповістю. Тому ми рішуче заявляємо про підтримку Сергія Солов’я. Усі нападки на нього – не більш ніж політичний тиск, але в цьому випадку він чиниться особливо зухвало і безпардонно. Саме так ми розцінюємо і звернення „громадських активістів” у газеті О.Кулика „Полтавська думка-2000”. Ми вважаємо цю і попередню публікацію „Лідія Обревко звинувачує” безсовісною демагогією. Ми вимагаємо негайно припинити кампанію цькування. Ми вітаємо те, що Сергій Соловей не опускається до рівня „активістів” і не вступає з ними в полеміку. Пане Сергію, тримайтеся, чесні й порядні люди все чудово розуміють. Ми з Вами. Олег ПУСТОВГАР, депутат Полтавської обласної ради, голова обласної організації НРУ; Євген ЯНКЕВИЧ, голова Полтавської обласної організації „Чиста Україна”; Тетяна АЛЕКСАНДРОВА, голова Полтавської обласної громадської молодіжної організації „Молода Просвіта”; Ірина БОРОДАЙ, заступник голови ПО ГР „Не будь байдужим!”; Віталій В’ЮН, Голова Шишацької районної організації „Молодь Шишаччини ХХ”; Сергій ЯКОВЕНКО, міський голова Карлівки; Олександр БІЛОУСЬКО, заслужений учитель України; Олексій НЕСТУЛЯ, ректор Полтавського університету споживчої кооперації України; Сергій ЧУМАК, голова Полтавського обласного осередку Всеукраїнської організації інвалідів „Союз організацій інвалідів України”; Вікторія КУРИЛКО, голова Полтавської спілки жінок „Чураївна”, голова громадської колегії при голові облдержадміністрації; Андрій БАРАНОВ, голова ради громадських об’єднань та організацій м.Полтави „Сила громади”.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх