Крюківський вагонобудівний завод у березні планує зробити 745 вантажних вагонів

6.03.2007, 18:03 Переглядів: 1 557
ВАТ "Крюківський вагонобудівний завод" у березні планує зробити 745 вантажних вагонів. Про це повідомила прес-служба підприємства.
"У березні плануємо зробити 745 вантажних вагонів, що на 135 вагонів більше, ніж у лютому цього року",-заявила представник прес-служби підприємства.
Нагадаємо, "Крюківський вагонобудівний завод" випускає вантажні ( вагони-платформи, цистерни, вагони бункерного типу, піввагони) і пасажирські вагони, запасні частини й візки для вантажних вагонів, колісні пари, запчастини для вагонів метро й ескалаторів, контейнери, дорожню техніку.

ВАТ 'Крюківський вагонобудівний завод' у березні планує зробити 745 вантажних вагонів. Про це повідомила прес-служба підприємства. 'У березні плануємо зробити 745 вантажних вагонів, що на 135 вагонів більше, ніж у лютому цього року',-заявила представник прес-служби підприємства. Нагадаємо, 'Крюківський вагонобудівний завод' випускає вантажні ( вагони-платформи, цистерни, вагони бункерного типу, піввагони) і пасажирські вагони, запасні частини й візки для вантажних вагонів, колісні пари, запчастини для вагонів метро й ескалаторів, контейнери, дорожню техніку. Виробництво пасажирських вагонів на заводі здійснюється на замовлення 'Укрзалізниці'. Продукція заводу поставляється більш ніж в 20 країн світу.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх