Нафтова пляма, що рухається у напрямку Кременчука обійде стороною кременчуцький водозабір

7.03.2007, 11:03 Переглядів: 1 671
29-кілометрова пляма з залишків нафтосировини, яка сьогодні наближається до Кременчуцької ГЕС обійде стороною кременчуцький водозабір. Сама ж пляма не представляє загрози населенню й не загрожує якості питної води, що надходить до міста з водозабору, розташованому на Кременчуцькому водосховищі. Про це заявив начальник управління з надзвичайних ситуацій та цивільної оборони Кременчука Юрій Пастух.
"Пляма, а земснаряду витікло усього 65 літрів дизельки, сунеться по водосховищу на протилежному від Кременчуцького водозабору боці", - каже Юрій Пастух.

29-кілометрова пляма з залишків нафтосировини, яка сьогодні наближається до Кременчуцької ГЕС обійде стороною кременчуцький водозабір. Сама ж пляма не представляє загрози населенню й не загрожує якості питної води, що надходить до міста з водозабору, розташованому на Кременчуцькому водосховищі. Про це заявив начальник управління з надзвичайних ситуацій та цивільної оборони Кременчука Юрій Пастух. 'Пляма, а земснаряду витікло усього 65 літрів дизельки, сунеться по водосховищу на протилежному від Кременчуцького водозабору боці', - каже Юрій Пастух. Нагадаємо, витік нафтопродуктів стався через порушення правил експлуатації земснаряду на приватній території під Черкасами. Внаслідок аварії, в навколишнє природне середовище (р.Рось) нафтопродукти потрапили з піддону збору підсланевих (лляних) вод. Наразі екологи перевіряють забруднену воду, а працівники МНС намагаються зупинити її рух.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх