Мер Комсомольська став замміністром з питань ЖКГ

8.03.2007, 16:03 Переглядів: 2 237

Мер Комсомольська став замміністром з питань ЖКГПершого березня Кабмін реорганізував Міністерство будівництва, архітектури та ЖКГ у дві нові структури – Міністерство регіонального розвитку та будівництва і Міністерство з питань ЖКГ. Віце-прем'єр з питань регіональної політики, будівництва та ЖКГ, глава реорганізованого міністерства Володимир Рибак повідомив, що нове міністерство займеться модернізацією ЖКГ, щоб не дозволити "збільшувати тарифи в три - чотири рази". Він же заявив, що заступником міністра ЖКГ призначений мер Комсомольська Олександр Попов.
Екс-меру Комсомольська  доведеться займатися реформуванням ЖКГ.

Мер Комсомольська став замміністром з питань ЖКГ

Мер Комсомольська Олександр Попов, якому мешканці міста на виборах у 2006 році вчетверте довірили право керувати містом, тепер буде реформувати ЖКГ України як заступник міністра

Першого березня Кабмін реорганізував Міністерство будівництва, архітектури та ЖКГ у дві нові структури – Міністерство регіонального розвитку та будівництва і Міністерство з питань ЖКГ. Віце-прем'єр з питань регіональної політики, будівництва та ЖКГ, глава реорганізованого міністерства Володимир Рибак повідомив, що нове міністерство займеться модернізацією ЖКГ, щоб не дозволити 'збільшувати тарифи в три - чотири рази'. Він же заявив, що заступником міністра ЖКГ призначений мер Комсомольська Олександр Попов.
Екс-меру Комсомольська  доведеться займатися реформуванням ЖКГ. 'Треба модернізувати, треба ремонтувати – повинна бути вертикаль, яка наведе порядок у ЖКГ,– заявив Володимир Рибак.
Глава комітету Верховної Ради з питань будівництва та ЖКГ Юрій Сербин (БЮТ) підтримав створення міністерства у сфері житлово-комунального господарства: 'Потрібний єдиний орган, який би курирував усю політику з реформування сектора ЖКГ, регулював держполітику, спрямовану на реформу галузі і розробляв методики розрахунків за комунальні послуги'.
Але, на думку глави підкомітету ВР із питань ЖКГ Олексія Кучеренка ('Наша Україна'), 'міністерство не буде мати важелів впливу, тому що майно житлово-комунального комплексу давно перебуває не в державній, а в комунальній власності'.



<!-- http://www.telegraf.in.ua/buisiness/2007/03/08/4948.html -->
 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх