8 березня в Полтаві під лід провалилася група підлітків. Одного юнака врятувати не вдалося

12.03.2007, 09:03 Переглядів: 1 550
Свято 8 - го Березня багато мешканців Полтави відмічали на берегах річки Ворскли. Не зважаючи на те, що після зими прибережна зона водоймищ має не вельми привабливий вигляд, охочих подихати свіжим повітрям та підняти келих шампанського за жіноче свято вистачало.
«Цього дня стояла досить тепла погода, а серед відпочиваючих переважала молодь та підлітки, а також рибалки – екстремали, які наважувались виходити на досить небезпечний весняний лід. Саме серед відпочиваючих проводили свій вільний час і група школярів, а саме троє хлопців і четверо дівчат , які за прикладом рибалок вирішили ризикнути і побавитись на тонкому льоду.

Свято 8 - го Березня багато мешканців Полтави відмічали на берегах річки Ворскли. Не зважаючи на те, що після зими прибережна зона водоймищ має не вельми привабливий вигляд, охочих подихати свіжим повітрям та підняти келих шампанського за жіноче свято вистачало. «Цього дня стояла досить тепла погода, а серед відпочиваючих переважала молодь та підлітки, а також рибалки – екстремали, які наважувались виходити на досить небезпечний весняний лід. Саме серед відпочиваючих проводили свій вільний час і група школярів, а саме троє хлопців і четверо дівчат , які за прикладом рибалок вирішили ризикнути і побавитись на тонкому льоду. Як результат троє хлопчаків невдовзі опинились у воді. Не допомогли врятувати екстремалів, навіть, зусилля рибалки, який знаходився неподалік. Ловця риби не витримав тонкий весняний лід, в результаті він опинився також у воді»,- розповідає Старший інспектор групи зв’язків з громадськістю Полтавського міського управління міліції Віктор Шапаренко. За його словами, на щастя утопаючим, очевидцем події був хлопець, який вчасно прийшов на допомогу відчайдухам. Знайшовши на березі старенький трос і закріпивши на березі, він миттю кинувся в крижану воду спасати невдах. Але нажаль врятувати вдалось не всіх. Швидка весняна вода забрала життя 15 річного учня середньої школи №27 міста Полтави Олександра Чорнонога, якого серед врятованих так і не знайшли. Оперативно на місце пригоди прибули працівники міліції та міністерства із надзвичайних ситуацій, які до цього часу займаються пошуком потерпілого.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх