Звернення козацьких організацій до громадськості

12.03.2007, 10:03 Переглядів: 1 851
Ми, керівники козацьких організацій, глибоко обурені наклепницькою кампанією, яка розв’язана в області проти нашого побратима Сергія Солов’я публікацією в газеті „2000”, розтиражованою в області, зміст якої – ганебні наклепи, домисли та демагогія – досяг апогею в останніх числах „Полтавської думки-2000”. Нахабство, брехня, цинізм і хамство в небаченій концентрації вихлюпнулися на сторінках цієї газети, засновником якої є Олександр Кулик.
Нам, справжнім чоловікам, не пристало навіть вступати в дискусію з авторами таких публікацій та звернень. Ми добре знаємо ціну людям, які їх пишуть.

Ми, керівники козацьких організацій, глибоко обурені наклепницькою кампанією, яка розв’язана в області проти нашого побратима Сергія Солов’я публікацією в газеті „2000”, розтиражованою в області, зміст якої – ганебні наклепи, домисли та демагогія – досяг апогею в останніх числах „Полтавської думки-2000”. Нахабство, брехня, цинізм і хамство в небаченій концентрації вихлюпнулися на сторінках цієї газети, засновником якої є Олександр Кулик. Нам, справжнім чоловікам, не пристало навіть вступати в дискусію з авторами таких публікацій та звернень. Ми добре знаємо ціну людям, які їх пишуть. Нам, справжнім чоловікам, не пристало навіть вступати в дискусію з авторами таких публікацій та звернень. Ми добре знаємо ціну людям, які їх пишуть. Ми також добре знаємо Сергія Солов’я - нашого побратима-козака, який уже давно зробив собі ім’я своїми добрими справами як учитель, як управлінець, як громадянин України. Врешті-решт ми знаємо, що він справжній чоловік і порядна людина. Ми вимагаємо негайно припинити брудну кампанію проти нашого товариша. Як люди звичні до військової служби вимагаємо категорично і твердо припинити цю брудну справу. З повагою – крайовий отаман Полтавського крайового товариства українського козацтва генерал осавул О.ЖОВТОБРЮХ, отаман Громадського формування Українського козацтва з охорони громадського порядку м.Кременчука полковник УК А.КУРІЧ



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх