Стартувала вікторина про культуру, історію та географію Чеської республіки

13.03.2007, 21:03 Переглядів: 1 700
Посольство Чеської Республіки в Україні спільно з Асоціацією сприяння міжнародному бізнесу та розвитку оголосили про старт Вікторини з історії, географії, культури та економіки Чеської Республіки. Вікторина стартувала 12 березня 2007 р. та триватиме до 15 квітня 2007 року.
У вікторині може брати участь молодь віком від 10 до 21 року, що навчається у вищих навчальних закладах, школах, ліцеях та гімназіях.

Посольство Чеської Республіки в Україні спільно з Асоціацією сприяння міжнародному бізнесу та розвитку оголосили про старт Вікторини з історії, географії, культури та економіки Чеської Республіки. Вікторина стартувала 12 березня 2007 р. та триватиме до 15 квітня 2007 року. У вікторині може брати участь молодь віком від 10 до 21 року, що навчається у вищих навчальних закладах, школах, ліцеях та гімназіях. Під час оцінювання відповідей на запитання вікторини враховуються їх повнота, наявність власного міркування, прикладів з літератури, енциклопедичних джерел та Інтернету. Відповіді оформлюються у вигляді рефератів. Вони повинні мати естетичний вигляд та можуть бути написані українською, російською або англійською мовами. Реферати слід подати оргкомітету у строк до 15 квітня 2007 року. На конверті з рефератом повинен бут штамп відправки з датою не пізніше 15 квітня_2007 р. До реферату повинен бути вкладений лист, де чітко вказані: прізвище, ім’я та по батькові, вік учасника, повна назва місця навчання, повна адреса, поштовий індекс, контактні телефони, e-mail (якщо є). Переможців буде об’явлено в пресі. Посольство нагороджує переможців спеціальними сертифікатами та цінними подарунками. Оргкомітет вікторини розташований за адресою: 39614, Полтавська область, м. Кременчук, вул. Жадова, 12 (3-й поверх), телефони: (05366) 33013, (05366) 34054 ----------------------- Питання Вікторини з історії, економіки, географії та культури Чеської Республіки 1. Географічне положення Чеської Республіки. З якими державами має спільні межі Чехія? 2. Назвіть столицю Чеської Республіки. Що Ви знаєте про це місто? 3. Назвіть повне ім’я теперішнього Президента Чехії. Що Ви знаєте про цього політичного діяча? 4. Які Національні свята Чеської Республіки Вам відомі? 5. Що вам відомо про економічний потенціал Чеської Республіки? Які галузі промисловості найбільш розвинуті в Чехії? 6. В якому році Чеська Республіка вступила до Євросоюзу? 7. Що зображено на Державному прапорі Чеської Республіки? 8. Що зображено на гербі Чеської Республіки? 9. В якому році встановлені дипломатичні зв’язки між Україною та Чеською Республікою? Як вони розвиваються? Що Вам відомо про рівень торгово-економічного співробітництва між Чеською Республікою та Україною? 10. Що ви знаєте про культуру та традиції Чехії? Назвіть відомих чеських письменників, композиторів, вчених. 11. Назвіть історичні міста Чеської Республіки. Що ви знаєте про їх історію? 12. Назвіть ім’я Надзвичайного та Повноважного Посла Чеської Республіки в Україні. Що Вам відомо про цю людину?



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх