Діти-сироти, діти – інваліди-«чорнобильці» та сім’ї загиблих воїнів-афганців у Полтаві днями отримають мат допомогу від влади

14.03.2007, 09:03 Переглядів: 1 688
На виконання програми соціального забезпечення і соціального захисту населення м. Полтави “Турбота” розпорядженням міського голови виділено 18 тисяч гривень на проведення чергових щоквартальних виплат (по 300 гривень допомоги) дітям – сиротам та дітям – інвалідам, статус яких пов’язаний з аварією на ЧАЕС та 16,8 тисячі гривень на проведення чергових щоквартальних виплат (по 600 гривень) сім’ям воїнів, які загинули в Афганістані.
Напередодні згідно з програмою було виділено 19 тисяч гривень на одноразову допомогу інвалідам – учасникам бойових дій в Афганістані та 3 тисячі гривень допомоги громадській організації інвалідів Великої Вітчизняної війні та Збройних Сил..

На виконання програми соціального забезпечення і соціального захисту населення м. Полтави “Турбота” розпорядженням міського голови виділено 18 тисяч гривень на проведення чергових щоквартальних виплат (по 300 гривень допомоги) дітям – сиротам та дітям – інвалідам, статус яких пов’язаний з аварією на ЧАЕС та 16,8 тисячі гривень на проведення чергових щоквартальних виплат (по 600 гривень) сім’ям воїнів, які загинули в Афганістані. Напередодні згідно з програмою було виділено 19 тисяч гривень на одноразову допомогу інвалідам – учасникам бойових дій в Афганістані та 3 тисячі гривень допомоги громадській організації інвалідів Великої Вітчизняної війні та Збройних Сил.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх