Кременчуцькі газовики намагалися позбавити Комомольськ газу

14.03.2007, 18:03 Переглядів: 1 492
Представники підприємства „Кременчукгаз” намагалися позбавити Комсомольськ газопостачання, перекривши засувку на газовій трубі підприємства „Комсомольськтеплоенерго”. Піти на такий крок кременчужан вимусили борги ВАТ „Комсомольськтеплоенерго” перед „ДК ГАЗ УКРАЇНИ”, які, в свою чергу, викликані значними боргами населення Комсомольська та установ міста за послуги теплопостачання та постачання гарячої води.
Представники ВАТ „Комсомольськтеплоенерго”, погодивши свої дії з владою міста не допустили перекривання засувки на газопостачальній трубі. А це, - за словами директора теплопостачального підприємства Миколи Мандзюка, - в майбутньому може загрожувати застосуванням санкцій силових структур, якщо керівники „ДК ГАЗ УКРАЇНИ” вважатимуть за потрібне виконати свій намір відключити „Комсомольськтеплоенерго” від газопостачання.

Представники підприємства „Кременчукгаз” намагалися позбавити Комсомольськ газопостачання, перекривши засувку на газовій трубі підприємства „Комсомольськтеплоенерго”. Піти на такий крок кременчужан вимусили борги ВАТ „Комсомольськтеплоенерго” перед „ДК ГАЗ УКРАЇНИ”, які, в свою чергу, викликані значними боргами населення Комсомольська та установ міста за послуги теплопостачання та постачання гарячої води. Представники ВАТ „Комсомольськтеплоенерго”, погодивши свої дії з владою міста не допустили перекривання засувки на газопостачальній трубі. А це, - за словами директора теплопостачального підприємства Миколи Мандзюка, - в майбутньому може загрожувати застосуванням санкцій силових структур, якщо керівники „ДК ГАЗ УКРАЇНИ” вважатимуть за потрібне виконати свій намір відключити „Комсомольськтеплоенерго” від газопостачання.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх