Міліціянти у столиці затримали полтавчанина за підозрою у скоєні вбивства п

15.03.2007, 11:03 Переглядів: 1 343
Працівники Управління у боротьбі з організованою злочинністю УМВС у Кіровоградській області спільно з київськими колегами затримали в столиці 32-річного полтавчанина за підозрою у вбивстві п'ятирічної давності. Зокрема, п'ять років тому під час сільськогосподарських робіт на полі місцевого товариства був знайдений труп чоловіка, підприємця з Кременчука. Результати судово-медичної експертизи показали, що смерть наступила від вогнепального поранення.
Під час слідства з'ясувалося, що підозрюваний працював у потерпілого, займаючись незаконним продажем автомобілів і запасних частин до них.

Працівники Управління у боротьбі з організованою злочинністю УМВС у Кіровоградській області спільно з київськими колегами затримали в столиці 32-річного полтавчанина за підозрою у вбивстві п'ятирічної давності. Зокрема, п'ять років тому під час сільськогосподарських робіт на полі місцевого товариства був знайдений труп чоловіка, підприємця з Кременчука. Результати судово-медичної експертизи показали, що смерть наступила від вогнепального поранення. Під час слідства з'ясувалося, що підозрюваний працював у потерпілого, займаючись незаконним продажем автомобілів і запасних частин до них. Бізнес пішов невдало, і у власника виникла необхідність виплатити велику суму боргу. Відшкодувати частину грошей він вимагав від свого працівника, який аргументом незгоди використав зброю. Усвідомлюючи тяжкість скоєного злочину, чоловік повідомив сім'ю, що їде на заробітчанство, а сам поселився в столиці, працюючи таксистом. За інформацією міліції, зараз встановлюються всі обставини вбивства, слідство триває.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх