Нечистоти з Каніва можуть завдати проблем з водою Кременчуку

15.03.2007, 22:03 Переглядів: 1 660
Місто Канів на Черкащині – на межі екологічної катастрофи, яка будь-якої миті може перетворитись на загальнонаціональну . Про це повідомив телеканал “ICTV».
За їх даними, очисні споруди, зведені ще в сімдесяті роки, через зношеність вийшли з ладу. Стічні води просочуються в ґрунт і потрапляють у Дніпро.

Місто Канів на Черкащині – на межі екологічної катастрофи, яка будь-якої миті може перетворитись на загальнонаціональну . Про це повідомив телеканал “ICTV». За їх даними, очисні споруди, зведені ще в сімдесяті роки, через зношеність вийшли з ладу. Стічні води просочуються в ґрунт і потрапляють у Дніпро. Аби зарадити ситуації, працівники підприємства вручну змивають нечистоти. Проте відновити біологічне очищення, порушену герметизацію та полагодити іржаві труби самотужки не можуть. Разом з рятувальниками побудували тимчасові земляні ємності. П’ять із них уже переповнені. Наразі задіяли останню – шосту. Її вистачить на місяць. Від фільтраційних полів до Дніпра – всього півсотні метрів. Врятувати Канів від екологічного лиха можуть 8,5 мільйонів гривень – саме стільки треба для ремонту системи. Міська скарбниця може виділити максимум півмільйона. Іншу суму чиновники просять в області та держави. Тим часом загрозу екологічного лиха вже відчули на собі городяни — у місті обмежили постачання води.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх