Віце-мер Кременчука Хоменко заявляє, що висловлювання віце-губернатора М’якушко відносно незадовільного рівня харчування в дитсадках міста є некоректн

16.03.2007, 15:03 Переглядів: 1 365
Віце-мер Кременчука Василь Хоменко заявляє, що висловлювання віце-губернатора Надії М’якушко відносно незадовільного рівня харчування в дитсадках міста є некоректними.
«На сьогодні мені не відомо про проведення у Кременчуці пані М’якушко якихось перевірок. Факти викладені нею журналістам не підтверджуються і не мають грунту»,- каже віце-мер.
Також пан Хоменко додає, що за станом харчування в місті стежать чимало контролюючих органів і також він особисто.

Віце-мер Кременчука Василь Хоменко заявляє, що висловлювання віце-губернатора Надії М’якушко відносно незадовільного рівня харчування в дитсадках міста є некоректними. «На сьогодні мені не відомо про проведення у Кременчуці пані М’якушко якихось перевірок. Факти викладені нею журналістам не підтверджуються і не мають грунту»,- каже віце-мер. Також пан Хоменко додає, що за станом харчування в місті стежать чимало контролюючих органів і також він особисто. Нагадаємо, днями заступник губернатора з соціальних питань Надія М’якушко розкритикувала стан харчування в дитсадках Кременчука.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх