Міліція поновлює свої традиції

16.03.2007, 18:03 Переглядів: 1 459
Сьогодні, о 16-ій години, на площі Перемоги правоохоронці Кременчуцького гарнізону заступили на щоденне добове чергування.
Майже 300 правоохоронців зібрались на центральній площі міста для отримання відповідного інструктажу та вказівок щодо охорони громадського порядку. Проводив інструктаж з правоохоронцями ачальник адміністративної служби обласного управління міліції Віталій Хан.
За його словами, з ініціативи Міністра такі заходи будуть поновлені і відтепер проводитимуться не менше одного разу на квартал, а то й щомісячно не тільки в столиці, а й в усіх обласних центрах держави та містах обласного підпорядкування.

Сьогодні, о 16-ій години, на площі Перемоги правоохоронці Кременчуцького гарнізону заступили на щоденне добове чергування. Майже 300 правоохоронців зібрались на центральній площі міста для отримання відповідного інструктажу та вказівок щодо охорони громадського порядку. Проводив інструктаж з правоохоронцями ачальник адміністративної служби обласного управління міліції Віталій Хан. За його словами, з ініціативи Міністра такі заходи будуть поновлені і відтепер проводитимуться не менше одного разу на квартал, а то й щомісячно не тільки в столиці, а й в усіх обласних центрах держави та містах обласного підпорядкування. «Це робиться для того, щоб показати нашому населенню, хто працює в міліції, як правоохоронці оснащенні, як вони заступають на службу. Люди повинні бачити, що міліція спроможна їх захистити, і, до речі, правопорушники також мають відчути силу та потужність нашої міліції”,- каже Віталій Хан. Після урочистого маршу Віталій Хан заявив, що кременчуцьким міліціянтам ще треба потренуватися у стройовій підготовці.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх