В Полтаві відбувся зимовий Чемпіонат з пожежно-прикладного спорту

19.03.2007, 11:03 Переглядів: 1 528
16 березня в місті Полтава в спортивному комплексі Головного управління МНС України в Полтавській області було проведено зимовий Чемпіонат з пожежно-прикладного спорту, в яких взяли участь 18-команд міських, об’єктових та районних відділів і управлінь МНС Полтавської області.
Пожежно-прикладний спорт є невід’ємною складовою професійної підготовки пожежних, сприяє удосконаленню практичних навичок по гасінню пожеж, ліквідації аварій та стихійних лих. Нині основою основ фізичного виховання пожежників-рятувальників є пожежно-прикладний спорт. З роками пожежно-прикладний спорт став надійним помічником працівників пожежно-рятувальної служби, а тому в МНС і його навчальних закладах спорту приділяють першочергову увагу.

16 березня в місті Полтава в спортивному комплексі Головного управління МНС України в Полтавській області було проведено зимовий Чемпіонат з пожежно-прикладного спорту, в яких взяли участь 18-команд міських, об’єктових та районних відділів і управлінь МНС Полтавської області. Пожежно-прикладний спорт є невід’ємною складовою професійної підготовки пожежних, сприяє удосконаленню практичних навичок по гасінню пожеж, ліквідації аварій та стихійних лих. Нині основою основ фізичного виховання пожежників-рятувальників є пожежно-прикладний спорт. З роками пожежно-прикладний спорт став надійним помічником працівників пожежно-рятувальної служби, а тому в МНС і його навчальних закладах спорту приділяють першочергову увагу. Серед полтавських спортсменів – 12 майстрів спорту, 17 кандидатів в майстри спорту, 790 спортсменів розрядників. Вже в цьому році в березні місяці, під час проведення зимового Чемпіонату України, який пройшов місті Київ, рятувальники Полтавщини зайняли 18-те місце з 30 команд - учасників. Варто згадати, що в минулому та позаминулому роках Полтавці були майже останніми в подібних змаганнях, тому цьогорічні спортивні досягнення є значним кроком для полтавських рятувальників. На офіційному відкритті обласного Чемпіонату, начальник Головного управління МНС у Полтавській області Андріан Орліковський привітав спортсменів та побажав їм нових спортивних досягнень. Змагання проводилося з двох видів пожежно-прикладного спорту. Це, подолання 100-метрової смуги перешкод, двоборство та сходження штурмовою драбиною на 4-й поверх навчальної башти. У загальнокомандному заліку переможцями стали Полтавське міське управління, які зайняли перше місце. Друге місце посіла команда 5-го загону державної пожежної охорони по охороні об’єктів підприємства «Полтаванафтогаз» та третє місце зайняла команда з 2-го загону державної пожежно охорони м. Кременчук по охороні об’єктів ЗАТ «Укртатнафта».



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх