Комуністи Полтавщини розглядають можливість про проведення в області референдуму щодо доцільності вступу України в НАТО

20.03.2007, 10:03 Переглядів: 1 256
Комуністи Полтавщини розглядають можливість про проведення в області референдуму щодо доцільності вступу України в НАТО.
Про це журналістам заявив депутат Полтавської обласної ради, член Комуністичної партії України, керівник фракції КПУ в облраді Олександр Масенко.
«На Полтавщині ідею проведення референдуму щодо НАТО, окрім КПУ, підтримують ще ПР, СДПУ(о), не остаточно вирішене питання з боку СПУ. Щодо результату, ми сподіваємося отримати позитивний для нас – що полтавці також не підтримають вступ до НАТО, але, можливо, це буде не такий процент підтримки цього питання, як у Криму чи на Сході України»,- заявив Олександр Масенко.

Комуністи Полтавщини розглядають можливість про проведення в області референдуму щодо доцільності вступу України в НАТО. Про це журналістам заявив депутат Полтавської обласної ради, член Комуністичної партії України, керівник фракції КПУ в облраді Олександр Масенко. «На Полтавщині ідею проведення референдуму щодо НАТО, окрім КПУ, підтримують ще ПР, СДПУ(о), не остаточно вирішене питання з боку СПУ. Щодо результату, ми сподіваємося отримати позитивний для нас – що полтавці також не підтримають вступ до НАТО, але, можливо, це буде не такий процент підтримки цього питання, як у Криму чи на Сході України»,- заявив Олександр Масенко. Крім того Олександр Масенко висловився за те, що немає потреби приділяти стільки уваги пропаганді НАТО, бо цей блок скомпрометував себе в різних країнах світу. «Варто тільки зараз подивитися, які масові акції протесту проходять у самій Америці проти війни в Іраку. А там в основному задіяні військові контингенти країн, які входять до НАТО. І можна наводити ще багато прикладів на користь агресивності, а не миролюбності цього блоку. Тому остаточно цю проблему може вирішити тільки український народ на референдумі»,- каже Олександр Масенко.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх