Валерій Асадчев: «Ювілей Полтавщини треба відзначити так, щоб свято відчув кожен мешканець області»

21.03.2007, 11:03 Переглядів: 1 550
Про відзначення 70-ї річниці утворення Полтавської області, яке відбудеться 22 вересня, йшлося під час засідання оргкомітету, яке провів голова облдержадміністрації Валерій АСАДЧЕВ. Участь у засіданні узяли перший заступник голови облдержадміністрації Іван БЛИЗНЮК, який очолює оргкомітет, заступник голови облдержадміністрації Сергій КОЖЕМЯКО та керівник апарату облдержадміністрації Сергій СОЛОВЕЙ.
Учасники засідання поділилися враженнями від святкування 75 річниці утворення Одеської, Харківської та Дніпропетровської областей. А також обговорили, як відбуватиметься святкування ювілею області на Полтавщині.

Про відзначення 70-ї річниці утворення Полтавської області, яке відбудеться 22 вересня, йшлося під час засідання оргкомітету, яке провів голова облдержадміністрації Валерій АСАДЧЕВ. Участь у засіданні узяли перший заступник голови облдержадміністрації Іван БЛИЗНЮК, який очолює оргкомітет, заступник голови облдержадміністрації Сергій КОЖЕМЯКО та керівник апарату облдержадміністрації Сергій СОЛОВЕЙ. Учасники засідання поділилися враженнями від святкування 75 річниці утворення Одеської, Харківської та Дніпропетровської областей. А також обговорили, як відбуватиметься святкування ювілею області на Полтавщині. Валерій АСАДЧЕВ наголосив, що зробити це треба так, щоб свято відчув кожен мешканець області. Зокрема він запропонував провести масштабний фестиваль-конкурс мистецьких колективів, починаючи з районів. А виступи кращих приурочити безпосередньо до визначної дати. Спортивні заходи запропоновано також проводити, починаючи з сіл та селищ. Учасники засідання схвалили пропозицію Сергія КОЖЕМЯКА про залучення бренду «70 років області» до випуску промислової продукції та Івана БЛИЗНЮКА про встановлення тематичних лайт-боксів на автошляхах Полтавщини. Оскільки святкування ювілею області відбудеться в переддень Дня міста Полтави, голова облдержадміністрації запропонував обов’язково узгодити заходи святкування з Полтавською міською владою в обласному центрі. Також прийнято рішення спільно з обласною радою працювати над впровадженням у життя плану заходів з відзначення 70-ї річниці утворення Полтавської області. Тетяна СЕПІТА



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх