Під Решетилівкою інспектори ДАІ затримали вантажівку з 2,5 тони свіжемороженої осетрини, на яку у водія не знайшлося документів

21.03.2007, 23:03 Переглядів: 1 377
На автошляху “Київ-Харків” поблизу Решетилівки працівники обласної ДАІ спільно із співробітниками ВДСБЕЗ затримали вантажівку, що без будь яких супровідних документів перевозила 2,5 тони свіжемороженої осетрини.
Як повідомили інформагенції “Телегаф-інфо” в областному управлінні міліції, рибу було виявлено під час перевірки вантажівки “ЗІМ”, що рухалася з Києва до Донецька. Супровідних документів у водіїв на продукцію не було. Водій стверджує, що перевезти товар зі столиці до сходу його попрохав властник автомобіля.

На автошляху “Київ-Харків” поблизу Решетилівки працівники обласної ДАІ спільно із співробітниками ВДСБЕЗ затримали вантажівку, що без будь яких супровідних документів перевозила 2,5 тони свіжемороженої осетрини. Як повідомили інформагенції “Телегаф-інфо” в областному управлінні міліції, рибу було виявлено під час перевірки вантажівки “ЗІМ”, що рухалася з Києва до Донецька. Супровідних документів у водіїв на продукцію не було. Водій стверджує, що перевезти товар зі столиці до сходу його попрохав властник автомобіля. Що саме завантажували в авто він не знає. Наразі його та транспортний засіб затримано для подальшої перевірки. В міліції кажуть, що риба буде реалізована через податкову інспекцію.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх