Губернатор Асадчев, не дивлячись на критику опонентів, підписав розпорядження про оголошення конкурсу на спорудження пам\'ятнику Петлюрі

22.03.2007, 22:03 Переглядів: 1 624
Голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Асадчев заявив, що не дивлячись на критику опонентів, підписав розпорядження про оголошення конкурсу на спорудження пам'ятника головному отаманові Військ УНР і главі Директорії Симонові Петлюрі.
Про це губернатор заявив сьогодні під час прес-конференції.
“Я був і залишаюся ініціатором його спорудження. Ми не повинні бояться.

Голова Полтавської облдержадміністрації Валерій Асадчев заявив, що не дивлячись на критику опонентів, підписав розпорядження про оголошення конкурсу на спорудження пам'ятника головному отаманові Військ УНР і главі Директорії Симонові Петлюрі. Про це губернатор заявив сьогодні під час прес-конференції. “Я був і залишаюся ініціатором його спорудження. Ми не повинні бояться... Чого нам боятися? Петлюра не був безпомилковим, але він свідомо виступав за соборну Україну. Коли мені говорять :- Для чого це потрібно? Це, мол, може не сподобатися, скажемо, прем'єр-міністрові або Морозу, я говорю, що нам треба перестати боятися! Я підписав розпорядження про проведення конкурсу ескізів пам'ятника”,- говорить губернатор. За його словами, “зі спорудженням пам'ятника не все так просто”. Так, на сьогодні не знайдене для нього місце, не вирішене питання з фінансуванням. Разом з тим губернатор уточнив, що спорудження пам'ятника буде здійснюватися за рахунок спонсорських коштів. Крім того проти такої ініціативи губернатора виступають представники антикризової коаліції.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх