ДАІ просить зняти з обліку «нерухомий» автотранспорт: добровільно звернувшихся не штрафуватимуть

26.03.2007, 12:03 Переглядів: 1 808
Кременчуцька ДАІ просить зняти з обліку «нерухомий» автотранспорт: добровільно звернувшихся не штрафуватимуть
З метою контролю за повнотою сплати податку з власників транспортних засобів, ДАІ Кременчука звертається до мешканців Кременчука та Кременчуцького району, у власності яких знаходяться транспортні засоби, які більше 5 років не подавались для проходження державного технічного огляду, не експлуатуються тривалий час та перебувають в технічно несправному стані, з проханням зняти з обліку в МРЕВ вищевказані транспортні засоби.
Для списання транспотрного засобу необхідно мати при собі: паспорт власника, реєстраційні документи на автомобіль чи мотоцикл та державні номерні знаки.
До власників транспортних засобів, які самостійно прибудуть до автотехнічної інспекції м. Кременчука штрафні санкції застосовуватись не будуть.

Кременчуцька ДАІ просить зняти з обліку «нерухомий» автотранспорт: добровільно звернувшихся не штрафуватимуть З метою контролю за повнотою сплати податку з власників транспортних засобів, ДАІ Кременчука звертається до мешканців Кременчука та Кременчуцького району, у власності яких знаходяться транспортні засоби, які більше 5 років не подавались для проходження державного технічного огляду, не експлуатуються тривалий час та перебувають в технічно несправному стані, з проханням зняти з обліку в МРЕВ вищевказані транспортні засоби. Для списання транспотрного засобу необхідно мати при собі: паспорт власника, реєстраційні документи на автомобіль чи мотоцикл та державні номерні знаки. До власників транспортних засобів, які самостійно прибудуть до автотехнічної інспекції м. Кременчука штрафні санкції застосовуватись не будуть. Звертатися необхідно за адресою: м. Кременчук, просп. 40 років ДАІ, 3, каб. 303, 304, телефон для довідок 5-30-10.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх