До Новобогданівки направлено піротехнічну групу з Полтави

28.03.2007, 13:03 Переглядів: 2 147
27 березня до с. Новобогданівка, що у Запорізькій області, у зону артилерійської бази ракет і боєприпасів, направлено піротехнічну групу Головного управління МНС у Полтавській області.

До Новобогданівки направляються представники піротехнічних груп з усіх областей України, це більше 300 чоловік особового складу та майже 90 одиниць техніки. Головною метою, для направлення такої кількості піротехніків, залишається організація та всебічне забезпечення виконання основного завдання – знищення найбільш небезпечних боєприпасів, розмінування технічної території бази та інших робіт, пов’язаних з ліквідацією наслідків надзвичайної ситуації на артилерійській базі ракет і боєприпасів Міноборони.

27 березня до с. Новобогданівка, що у Запорізькій області, у зону артилерійської бази ракет і боєприпасів, направлено піротехнічну групу Головного управління МНС у Полтавській області. До Новобогданівки направляються представники піротехнічних груп з усіх областей України, це більше 300 чоловік особового складу та майже 90 одиниць техніки. Головною метою, для направлення такої кількості піротехніків, залишається організація та всебічне забезпечення виконання основного завдання – знищення найбільш небезпечних боєприпасів, розмінування технічної території бази та інших робіт, пов’язаних з ліквідацією наслідків надзвичайної ситуації на артилерійській базі ракет і боєприпасів Міноборони. Від Полтавської області було організовано направлення піротехнічної групи в складі шести чоловік. Перед відправленням спеціалістів до Новобогданівки, начальник Головного управління МНС України в Полтавській області полковник внутрішньої служби Андріан Орліковський, особисто провів огляд особового складу, готовність техніки та їх оснащення, адже робота особового складу, який залучається до виконання особливо важливого державного завдання, пов’язана з великим ризиком. «Наші піротехніки отримали бойовий досвід у минулому році, ними було знешкоджено більше півтори тисячі боєприпасів, говорить Андріан Орліковський, - я думаю, що і на цей раз Полтавська піротехнічна група на високому рівні виконає будь-яку поставлену перед ними задачу, я вважаю, що вони готові до виконання робіт за призначенням». Світлана Наталенко Помічник начальника ГУ МНС у Полтавській області



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх