Посли Швеції та Фінляндії пообіцяли свою допомогу у святкуванні 300-річчя Полтавської битви

29.03.2007, 12:03 Переглядів: 1 460
В Полтаві вчора відбулася зустріч голови облдержадміністрації Валерія Асадчева з Надзвичайним та Повноважним Послом Фінляндії в Україні пані Лаурою Рейніль і Надзвичайним та Повноважним Послом Королівства Швеції в Україні паном Йоном-Крістером Оландером. На зустрічі були присутні: заступник голови облради Володимир Марченко та полтавський міськийо голова Андрій Матковський.
Серед багатьох тем на які говорили – основне місце відвели відзначенню 300-річчя Полтавської битви. У 2009 році Полтаву очікує масовий потік туристів, і щоб прийняти їх на належному рівні слід залучати інвестиції для розбудови інфраструктури міста.

В Полтаві вчора відбулася зустріч голови облдержадміністрації Валерія Асадчева з Надзвичайним та Повноважним Послом Фінляндії в Україні пані Лаурою Рейніль і Надзвичайним та Повноважним Послом Королівства Швеції в Україні паном Йоном-Крістером Оландером. На зустрічі були присутні: заступник голови облради Володимир Марченко та полтавський міськийо голова Андрій Матковський. Серед багатьох тем на які говорили – основне місце відвели відзначенню 300-річчя Полтавської битви. У 2009 році Полтаву очікує масовий потік туристів, і щоб прийняти їх на належному рівні слід залучати інвестиції для розбудови інфраструктури міста. Посли Швеції та Фінляндії пообіцяли свою допомогу у святкуванні 300-річчя Полтавської битви



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх