В Кременчуці об’єдналися регіонали, соціалісти та комуністи

30.03.2007, 17:03 Переглядів: 2 523
Кременчуцькі міські організації Партії регіонів, Соцпартії та Компартії об’єдналися у Координаційну раду в складі керівників міських організацій, депутатських фракцій в міськраді.
Як повідомив керівник Кременчуцької міської організації Партії регіонів Микола Черниш, діяльність об’єднання направлена на утворення взаєморозуміння між політичними партіями та ефективну співпрацю в вирішенні соціально-економічних проблем розвитку міста.
«В першу чергу спільні зусилля спрямовані на підвищення рівня життя всіх верств населення, розвиток житлово-комунальної сфери, наведення порядку в питаннях тарифів і ціноутворення та забезпечення безпеки кременчужан»,-заявив Микола Черниш..

Кременчуцькі міські організації Партії регіонів, Соцпартії та Компартії об’єдналися у Координаційну раду в складі керівників міських організацій, депутатських фракцій в міськраді. Як повідомив керівник Кременчуцької міської організації Партії регіонів Микола Черниш, діяльність об’єднання направлена на утворення взаєморозуміння між політичними партіями та ефективну співпрацю в вирішенні соціально-економічних проблем розвитку міста. «В першу чергу спільні зусилля спрямовані на підвищення рівня життя всіх верств населення, розвиток житлово-комунальної сфери, наведення порядку в питаннях тарифів і ціноутворення та забезпечення безпеки кременчужан»,-заявив Микола Черниш.



 
Автор: bulashev
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх