"Укртатнафту" буде ремонтувати будівельна фірма "Центр Лтд"

30.03.2007, 18:03 Переглядів: 1 372
ЗАТ "Укртатнафта" (Кременчуцький НПЗ) визначило переможцем конкурсу на визначення підрядної організації для капітального ремонту технологічних установок - кременчуцьку будівельну фірму "Центр Лтд". Відповідно до повідомлення "Укртатнафти", вибір на користь даної організації обумовлений більшим досвідом роботи "Центр Лтд" у даній сфері, рівнем кваліфікації фахівців і персоналу; наявністю в компанії-претендента необхідних дозволів, а також відповідного встаткування й оснащення.
Виконання ремонтно-монтажних робіт буде здійснюватися відповідно до проектно-кошторисної документації й проектом провадження робіт, а орієнтовна вартість робіт з капітального ремонту ряду технологічних установок і обслуговування технологічного встаткування компанії в міжремонтний період протягом 2007 року складе 60-65 млн грн.
"Укртатнафта" на початку березня в рамках затвердженого компанією плану ремонтних робіт на 2007 рік, оголосила конкурс на визначення підрядної організації для виконання комплексу робіт з капітального ремонту ряду технологічних установок.

ЗАТ 'Укртатнафта' (Кременчуцький НПЗ) визначило переможцем конкурсу на визначення підрядної організації для капітального ремонту технологічних установок - кременчуцьку будівельну фірму 'Центр Лтд'. Відповідно до повідомлення 'Укртатнафти', вибір на користь даної організації обумовлений більшим досвідом роботи 'Центр Лтд' у даній сфері, рівнем кваліфікації фахівців і персоналу; наявністю в компанії-претендента необхідних дозволів, а також відповідного встаткування й оснащення. Виконання ремонтно-монтажних робіт буде здійснюватися відповідно до проектно-кошторисної документації й проектом провадження робіт, а орієнтовна вартість робіт з капітального ремонту ряду технологічних установок і обслуговування технологічного встаткування компанії в міжремонтний період протягом 2007 року складе 60-65 млн грн. 'Укртатнафта' на початку березня в рамках затвердженого компанією плану ремонтних робіт на 2007 рік, оголосила конкурс на визначення підрядної організації для виконання комплексу робіт з капітального ремонту ряду технологічних установок. Цього року ремонтно-монтажні роботи планується провести на 14-ти технологічних об'єктах 'Укртатнафти'. Крім того, комплекс робіт має на увазі також обслуговування технологічного встаткування в міжремонтний період протягом 2007 року.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх