Державні службовці прибиратимуть Полтаву

2.04.2007, 19:04 Переглядів: 1 564
Державні службовці власним прикладом залучатимуть населення до робіт з наведення порядку в обласному центрі в рамках двомісячника озеленення, чистоти і благоустрою міст, селищ та сільських населених пунктів, що триває на Полтавщині з 1 квітня до 1 червня. Про це повідомив голова облдержадміністрації Валерій АСАДЧЕВ під час щотижневої наради.
«Оскільки основна частина державних установ працює в Полтаві, то й прибирати будемо обласний центр, – сказав Валерій АСАДЧЕВ. – Адже тут є смітники, які не прибиралися десятиріччями.

Державні службовці власним прикладом залучатимуть населення до робіт з наведення порядку в обласному центрі в рамках двомісячника озеленення, чистоти і благоустрою міст, селищ та сільських населених пунктів, що триває на Полтавщині з 1 квітня до 1 червня. Про це повідомив голова облдержадміністрації Валерій АСАДЧЕВ під час щотижневої наради. «Оскільки основна частина державних установ працює в Полтаві, то й прибирати будемо обласний центр, – сказав Валерій АСАДЧЕВ. – Адже тут є смітники, які не прибиралися десятиріччями. Будемо привчати населення до чистоти власним прикладом». До прибирання державні службовці візьмуться після святкування Великодня. А перші підсумки двомісячника благоустрою, за словами начальника Головного управління житлово-комунального господарства облдержадміністрації Анатолія БОДНИКА, будуть підбиті вже через тиждень



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх