Формується загальнодержавна електронна база даних державних службовців

2.04.2007, 21:04 Переглядів: 1 842
Формування якісного складу державних службовців у центральних і місцевих органах влади є неодмінною умовою підвищення ефективності державної служби.
Ще в 1995 році був виданий відповідний Указ президента України, а в 1997 році – постанова Кабінету Міністрів України «Про програму розроблення та впровадження єдиної державної комп’ютерної системи «Кадри». Про хід її виконання в області під час щотижневої наради повідомив начальник управління державної служби Головного управління державної служби України в Полтавській області Олександр ЧЕРЧАТИЙ.
Він зокрема відзначив, що завершення робіт з формування загальнодержавної електронної бази даних державних службовців України планується 1 червня 2007 року.

Формування якісного складу державних службовців у центральних і місцевих органах влади є неодмінною умовою підвищення ефективності державної служби. Ще в 1995 році був виданий відповідний Указ президента України, а в 1997 році – постанова Кабінету Міністрів України «Про програму розроблення та впровадження єдиної державної комп’ютерної системи «Кадри». Про хід її виконання в області під час щотижневої наради повідомив начальник управління державної служби Головного управління державної служби України в Полтавській області Олександр ЧЕРЧАТИЙ. Він зокрема відзначив, що завершення робіт з формування загальнодержавної електронної бази даних державних службовців України планується 1 червня 2007 року. Найкраще організували роботу з цього питання підрозділи Полтавської облдержадміністрації, зокрема апарат облдержадміністрації, Головне фінансове управління, державний архів Полтавської області та ін., серед райдержадміністрацій – Полтавська, Семенівська, Миргородська, Лохвицька, Кобеляцька, Машівська, а серед територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади – Головне управління пенсійного фонду України в Полтавській області, державне управління охорони навколишнього середовища в Полтавській області, Полтавське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України та ін. Станом на кінець березня поточного року підсистема обліку державних службовців І-VІІ категорій «Картка» встановлена і ведеться в більшості органів виконавчої влади області. За словами Олександра ЧЕРЧАТОГО до загальнодержавної бази даних передано 63 відсотка особових карток від загальної кількості державних службовців по області – 8056 осіб. А вже до 25 травня цього року заплановано завершити роботи з формування обласної бази обліку даних державних службовців.



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх