У Києві застрелено депутата з Власівки

3.04.2007, 23:04 Переглядів: 1 444
У Києві, біля власної квартири в одному з будинків по проспекту Оболонському знайдено труп депутата Власовської сільради Світловодського району Кіровоградської області Ігоря Завалея.
Згідно з повідомленням, трагедія сталася 1 квітня. Завалей повідомив дружині, що ненадовго відлучиться відігнати на стоянку свою машину. Але вже через 20 хвилин був виявлений в під’їзді без ознак життя.

У Києві, біля власної квартири в одному з будинків по проспекту Оболонському знайдено труп депутата Власовської сільради Світловодського району Кіровоградської області Ігоря Завалея. Згідно з повідомленням, трагедія сталася 1 квітня. Завалей повідомив дружині, що ненадовго відлучиться відігнати на стоянку свою машину. Але вже через 20 хвилин був виявлений в під’їзді без ознак життя. За попередніми даними, смерть наступила від вогнепального поранення в голову. На місці події знайдена стріляна гільза. Прокуратурою Оболонського району Києва за фактом навмисного вбивства порушено кримінальну справу. Відпрацьовуються версії замовного і випадкового вбивства. Як повідомила Секретар Власовської сільради Галина Коваль, 44-річний Завалей був обраний депутатом минулого року, входив до складу бюджетної комісії, до цього працював в Кременчуці, а потім очолював Світловодський завод теплоізоляційних і будматеріалів. http://ua.proua.com/news/2007/04/03/090555.html



 
Автор: editor
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх