Цьогоріч в Кременчуці капітально відремонтують лише одну ділянку дороги- від зупинки «Водоканал» до зупинки «ПК « АвтоКрАЗ».

4.04.2007, 00:04 Переглядів: 2 602
За його словами, слід чітко розрізняти ямковий ремонт доріг і капітальний. Адже останній передбачає проведення повного циклу; від щебеневої основи до асфальтового покриття, причому при плюсових температурах повітря. Термін експлуатації капітально відремонтованих доріг – 10 років. Але і вартість його дуже суттєва.

За його словами, слід чітко розрізняти ямковий ремонт доріг і капітальний. Адже останній передбачає проведення повного циклу; від щебеневої основи до асфальтового покриття, причому при плюсових температурах повітря. Термін експлуатації капітально відремонтованих доріг – 10 років. Але і вартість його дуже суттєва. Так, цього року на капітальний ремонт в міському бюджеті виділено 3 млн. грн., на ямковий – 1 млн. грн. І цих 3 млн.грн. ледь вистачить на ремонт ділянки дороги від зупинки «Водоканал» до зупинки «ПК « АвтоКрАЗ». Для поліпшення якості робіт міська влада цього року придбала нову спеціальну техніку імпортного виробництва. У найближчих планах – закупівля у ВАТ «Кредмаш» асфальтозмішувальної установки в кредит. Паралельно керівництво міськвиконкому продовжуватиме роботу з «Укравтодором», якому передано на баланс 30 км міських доріг загальнодержавного значення.



 
Автор: sokolov
Теги:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх